✍ পছন্দের চাকরি বা পরীক্ষার নোটিশ খুঁজুন ⇩

বেসিক ব্যাংকের নিয়োগ পরীক্ষার প্রশ্ন সমাধান ২০১৮

বেসিক ব্যাংকের নিয়োগ পরীক্ষার প্রশ্ন সমাধান  ২০১৮ পরীক্ষাঃ ২৬.১.১৮

পদঃ Assistant Manager

Ans. of Math and Analytical Puzzle (Set - B)
=================================
29) D (R)
30) B (S)
31) A (M and N)
32) B) (M and T)
33. D) 1/6
34. B) 72
35. C) 1 km/hr
36. B) 166.66%
37. C) 10
38. A) 40 days
39. C) 175
40. A) 355 m
41. B) 12
42. D) 6
43. A) 50/3 yr
44. A) 24
45. A) 270
46. C) p+4
47. A) a² > b²
48. C) 80 days
49. B) 6
50. 46.6 (Ans. not in the options)
51. B) 16/45
52. D) 18 hr
53. C) 14
54. B) 12000
55. A) 50%
56. C) 3.5


BASIC Bank Computer Part Answer:
61. Which of the following is not E-Banking product?
Ans: School Banking
69. The process of removing unwanted part of an image is called---
Ans: Cropping
70. Which of the following is not section break option?
Ans: Previous page
71. Portrait and landscape are---
Ans: Page orientation
72. Which of the following is word processing software?
Ans: All of these
73. To get the "symbol" dialog box, click on the -------- menu and choice "symbol".
Ans: Insert
74. Any data or instruction entered into the memory of a computer is called---
Ans: Input/ Storage
75. Graphical picture that represents an object like file, folder etc. are
Ans: Icons
76. In the formula, which symbols species the fixed column or rows?
Ans: $
77. Which of the following is not font style?
Ans: Superscript
78. Computer Virus is a----
Ans: Software
79. With which view can you see how text and graphics will appear on the printed page?
Ans: Print Layout
80. Which is not an application software?
Ans: Windows NT.


Collected 



https://i.imgur.com/3IGydQF.jpg 

ডাউনলোড

https://i.imgur.com/vHisPQQ.jpg
ডাউনলোড 

https://i.imgur.com/5kOYwu9.jpg

ডাউনলোড  

https://i.imgur.com/i3NL8zs.jpg
ডাউনলোড 

পোস্টটি শেয়ার করুন ...

"Job Circular " Android App

সবার আগে প্রতিদিনের বিভিন্ন পত্রিকা এবং অনলাইনে প্রকাশিত সরকারি-বেসরকারি সব ধরনের চাকরির বিজ্ঞপ্তি, পরীক্ষার নোটিশ ও নিয়োগ প্রস্তুতি নিয়ে এই অ্যাপ।
প্রধান বৈশিষ্ট্য
🔔 "Notification" এর মাধ্যমে আপনি অ্যাপ Open না করেই আপনার মোবাইলের Notification বার এ জানতে পারবেন গুরুত্বপূর্ণ চাকরির খবর এবং পরীক্ষার নোটিশ। বিস্তারিত জানুন
Get it on Google Play

FB Comments
Comments
Disqus
Comments :

Comments